Verkopen

Elburg Yachting is gespecialiseerd in het verkopen van motorjachten. Met een heldere en actieve “full-service” strategie en in goed overleg met u als opdrachtgever wordt het best mogelijke verkoopresultaat nagestreefd; het gaat hierbij altijd om maatwerk.

Onze werkwijze is een beproefde mix van online marketing en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van trouwe relaties, die keer op keer hun vertrouwen in Elburg Yachting beloond zien.

Mede dankzij een grondige kennis van zowel de Noord- als de Zuid-Europese markt zijn wij de juiste sparringpartner voor een marktconforme waardebepaling; de basis voor een succesvolle verkoop.

Onze aanpak is internationaal georiënteerd, maar zonder onze basis, Nederland, uit het oog te verliezen. Onze makelaars spreken naast hun moedertaal tevens Engels, Duits, Frans, Italiaans, en Spaans. Om de potentiële koper optimaal van dienst te zijn is ons verkoopkantoor zeven dagen per week geopend.

Voor opdrachtgevers biedt onze locatie te Elburg de juiste infrastructuur; Ligplaatsen te water, buiten op de wal of in een van onze geïsoleerde verkoophallen, en een kraancapaciteit tot 100 ton. Alle denkbare werkzaamheden kunnen op eigen terrein worden uitgevoerd.

Voor meer uitleg over onze werkwijze of onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@elburgyachting.nl of 0031-525-686868.

 

Inruil

In principe is inruil op alle door ons aangeboden jachten bespreekbaar. In samenspraak met de verkoper wordt naar de beste oplossing gezocht, met als doel een positieverbetering voor beide partijen. Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze makelaars.

 

Ligplaats

Naast verkoop vanuit onze locatie te Elburg, is het ook mogelijk uw schip te verkopen vanuit uw eigen ligplaats. De bezichtigingen vinden dan plaats op afspraak, waarbij een van onze makelaars de geïnteresseerde begeleidt. Onze locatie in Elburg beschikt over ligplaatsen te water tot 35 meter, buitenstalling, en geïsoleerde binnenstalling voor jachten tot 50 meter.

Alle jachten met ligplaats Elburg Yachting zijn zonder afspraak te bezichtigen, zeven dagen per week. Deze “Elburg Yachting Boatshow”, 360 dagen per jaar, biedt kopers de kans om objectief te vergelijken, terwijl het voor verkopers de ideale manier is om zoveel mogelijk gerichte interesse te creëren.

Ligplaats

 

Beheer

Elburg Yachting heeft onder de naam Total Shipmanagement alle diensten in huis om het beheer over een jacht te voeren, tijdens het koop/verkoopproces of los daarvan. Van stalling en onderhoud tot reparaties of eenvoudigweg schoonhouden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo blijft uw jacht in optimale conditie.

Heldere jachtbeheer projectadministratie

 

Condities

Elburg Yachting werkt op basis NO CURE, NO PAY en hanteert bij haar verkoopopdrachten een opzegtermijn van een maand. Omdat verder iedere transactie maatwerk is, en iedere boot zijn eigen aanpak verdient, leggen wij u graag in een persoonlijk (telefonisch) gesprek uit wat onze overige condities zijn.