Diensten

Elburg Yachting biedt onder de noemer “Total ship management” een compleet dienstenpakket aan om de motorbooteigenaar te ontzorgen. Met winterstalling, kraanfaciliteiten, en vakmensen voor alle denkbare reparatie-, onderhouds- en refitwerkzaamheden, wordt Elburg daadwerkelijk een “one-stop-shop”.

De werf in Elburg beslaat 60.000 m2, waarvan 18.000 m2 overdekt. Op het terrein bevinden zich in totaal 18 hallen, waaronder een professionele spuitloods voor jachten tot ca 50 m, een loods voor houtbewerking, verkoophallen, ligplaatsen te water en op de kant, een watersportwinkel, een 100-tons kraan en een 30-tons kraan.

 

Onderhoud

Alle vormen van lopend onderhoud kunnen via Elburg Yachting uitgevoerd worden. Van antifouling en anodes tot motoronderhoud, maar ook meer gespecialiseerd onderhoud aan hydraulische systemen, verwarmingssystemen, of onderhoud aan teakdekken kan in Elburg op eigen terrein uitgevoerd worden.

Onderhoud aan technische installaties

Antifouling en anodes

 

Refit

Met de beschikking over een professionele spuitcabine voor jachten tot 50 meter, een houtwerkplaats, en een team van specialisten op de diverse vakgebieden worden alle denkbare reparaties en refits uitgevoerd op onze locatie in Elburg.

Exterieur na refit

Interieur na refit

Custom made zijtrap voor bijboot / zwemtrap

Teakdekken en plafonds na refit

 

Administratief

Elburg Yachting biedt ook op administratief vlak de gewenste ondersteuning en kan u bijstaan inzake registraties in het scheepskadaster, BTW-kwesties, certificeringskwesties, of kan voor u een taxatie voor verzekering, failissement of een boedelscheiding uitvoeren.

BTW-verklaring Nederlandse Douane

Certificaat scheepskadaster