Bedrijf

Gevestigd in het pittoreske Elburg aan de doorgaande vaarroutes van de randmeren bevindt zich het verkoopkantoor van Elburg Yachting met daarbij verkoophallen en verkoophaven. Met ons enthousiaste team van twaalf watersporters waaronder vier full-time jachtmakelaars verzorgen wij het gehele dienstenpakket rondom aan- en verkoop van motorjachten.

Het grootste gedeelte van ons aanbod ligt in Elburg; Permanent zijn er circa 150 kwaliteitsmotorjachten te bezichtigen, 7 dagen per week. De jachten die vanaf eigen ligplaats verkocht worden, zijn op afspraak te bezichtigen.

Wij begeleiden verkopers bij het gehele verkooptraject en voeren de werkzaamheden uit die daarmee samenhangen; van prijsstelling tot transport, van BTW-zaken tot registraties, en uiteindelijk de oplevering en uitbetaling via onze Stichting derdengelden Elburg Yachting.

Voor kopers is er eveneens een totaalpakket aan diensten beschikbaar: Naast de keuzebepaling en het zoekproces, begeleiden we de koper tijdens de transactie bij de onderhandelingen, de proefvaart en /of keuring, de afwikkeling van de koopsom, tot aan winterstalling en begeleiding bij werkzaamheden aan de boot. Alle werkzaamheden, reparaties of zelfs een complete refit kan in Elburg op eigen terrein worden uitgevoerd.

Elburg Yachting heeft EMCI (European Maritime Certification Institute) gecertificeerde en beëdigde makelaars in dienst die lid zijn van de NBMS (Nederlandse Bond voor Makelaars in Schepen).

 

Team

De kern van het verkoopteam van Elburg Yachting bestaat uit vier ervaren fulltime jachtmakelaars, ondersteund door medewerkers op de afdelingen after sales, haven, administratie, front office, ICT, en marketing. Onze makelaars spreken naast hun moedertaal Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Elburg Yachting is aangesloten bij de NBMS (Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen) en heeft EMCI gecertificeerde makelaars in dienst. Naast een passie voor hun vak hebben alle medewerkers ook een passie voor watersport.

 

Impressie

Verkoopkantoor

Haven

Terrein met hallen

Verkoophal 5

100-tons kraan

Verkoophal 2

Verkoophal 3

Opladen voor transport

Elburg Yachting op Antibes Yacht Show

Elburg Yachting op Hiswa met NED 70

Seizoensopening KNMC in verkoophal

KNMC-ontbijt in verkoophal